Thorleif Rytz Gotved

Om GotvedPR

GotvedPR (udtales Gotved-PR) består af mig,  Thorleif Trust Gotved.

At skabe og vedligeholde professionelle relationer har været den røde tråd i min karriere.

Som færdiguddannet blev jeg ansat i 2006 i en fagforening, hvor mit opgave var, sammen med en kollega, at opbygge en ny hverveorganisation. En af hovedopgaverne var at skabe relationer til strategiske samarbejdspartnere.

Det var også i denne periode jeg opdagede hvor effektivt redskab LinkedIn er i relationsarbejdet. Jeg holdt således mit første oplæg om LinkedIn i 2009. Siden blev jeg karriererådgiver samme sted og arbejdede med sociale medier. 

I 2013 blev jeg ansat som netværksrådgiver hos en leverandør af it-software. Jeg stod for kommunikation, lavede arrangementer og salg. Lige fra kold kanvas (opsøgende telefoniske henvendelser) til kontraktforhandlinger. Så også her var min hovedbeskæftelse at skabe og vedligeholde professionelle relationer. 

Et kikset jobskifte i 2017 var den oplagte anledning til at kaste mig ud som selvstændig indenfor GDPR. Et emne som jeg havde bekæftiget mig med siden starten af 2016.

At det lykkedes at få succes, trods et minimalt tilløb skyldtes, udover timingen, min evne til at skabe og vedligeholde professionelle relationer. 

Siden januar 2019 er jeg i stigende grad begyndt at rådgive, holde oplæg og undervise i professionelle relationer. Især hvordan du med fordel kan benytte LinkedIn til at skabe et større og stærkere netværk.

Blandt mine kunder er Akademikerkampagnen, Teknisk Landsforbund, IDA, HK mfl. Du kan læse mere her.