Få mere ud af LinkedIn

Jeg tilbyder følgende:

 

Oplæg/undervisning

Hvad er fordelen ved at bruge LinkedIn? Hvordan fremstår en profil professionel, søgbar og personlig? Hvilke strategier er der til at få flere forbindelser på LinkedIn? Hvilke muligheder har du for at få og dele viden, samt skabe positiv opmærksomhed om dig og dit mål/det du repræsenterer? Hvordan kan du i det hele taget møve kreativt på LinkedIn?

Kort sagt: hvordan får du mest ud af LinkedIn.

Mine oplæg/undervisning tager som regel udgangspunkt i en tre-trins-raket bestående af (1) profilen, (2) forbindelser og (3) videndeling/indhold/aktivitet. Jeg afstemmer fra gang til gang med arrangøren hvor meget de forskellige dele skal fylde i forhold til hinanden.

BEMÆRK: Jeg tilbyder en række åbne LinkedInforløb i 2 halvdel af 2020 - læs mere her

 

Personlig træning (1:1 rådgivning)

For nogle virker et kursus fint til fx at bruge LinkedIn mere effektivt.

For andre virker det bedre med en personlig træner og et skræddersyet forløb.

Derfor tilbyder jeg et koncept hvor jeg efter aftale med dig planlægger en række 1:1 workshops af 1-2 timers varighed, hvor vi hhv. lægger vi en plan for din øgede aktivitet/tilstedeværelse på Linkedin, optimerer vi din profil samt udarbejder en strategi for flere forbindelser på LinkedIn. Sidst men ikke mindst, så udarbejder vi en plan for øget aktivitet på LinkedIn via opslag, artikler og anden engagement.

Med i konceptet er ugentlig sparring over en periode på ca. 2 måneder.

Alle workshop foregår, hvis intet andet er aftalt, hos dig, ligesom sparring foregår via mail/telefon. Det giver en fleksibel og tidsbesparende løsning for dig som kunde.

Priser: En enkelt 1:1 workshop koster 1.975 kroner eks. moms, mens et samlet forløb typisk koster 8.000-25.000 kroner eks. moms afhængig af antal workshop, løbende sparring mm. 

Ring 28 73 99 77 for et uforpligtende møde

Min baggrund:

I 2005 oprettede jeg min LinkedInprofil, som du kan besøge her.

Jeg holdt mit første oplæg om LinkedIn i 2008 for kollegaerne på min daværende arbejdsplads, Dansk Magisterforening (DM).

Senere ( 2010-2012) tilrettelagde og underviste jeg som karrierekonsulent en lang række workshops for DM's medlemmer i brugen af LInkedIn. 

Som ansat hos Groupcare (2013-1017) underviste jeg medlemmer af IDA ingeniørforeningen i brugen af LinkedIn, ligesom jeg brugte LinkedIn aktivt som sælger af software.

I 2017 blev jeg selvstændig GDPR-rådgiver. Mit netværk indenfor persondataret var stort set ikke eksisterende, men via LinkedIn fik jeg på kort tid opbygget et stort og kvalificeret netværk, ligesom jeg også brugte mediet til at tiltrække kunder og samarbejdspartnere. LinkedIn har endvidere spillet en rolle når jeg er blevet kontaktet og interviewet af journalister (Radio24Syv, Journalisten.dk, JP mfl). 

Jeg har siden 2018 igen holdt en række LinkedIn-oplæg, bl.a for EGN (Netværk Danmark), Powerjobsøgerne, HK, IDA, Teknisk Landsforbund mfl. 

Husk: Der er kun en måde at bruge LinkedIn på......din måde!

Jeg hjælper dig med at finde den