Selvom GotveDPR kun har eksistereret i relativ kort tid, så har jeg rådgivet, faciliteret workshops, undervist eller lavet dokumentation, eller lavet aftaler herom, med en lang række kunder.

Mit speciale er medlemsorganisationer og blandt kunderne tæller fagforeninger, brancheforeninger, NGO og et politisk parti.

Derudover så har jeg også arbejdet en del med kommunikationsafdelinger i forhold GDPR, og har blandt andet undervist i en række kurser for Kommunikationsforum.

Sidst men ikke mindst, så har jeg hjulpet en række organisationer, lige fra enkeltmandsvirksomheden, produktionsvirksomheden, børneinstitutioner til en virksomhed med  200+ ansatte og med datterorganisationer i ca. 15 lande.

"Vi har brugt GotveDPR til at rådgive os om databeskyttelsesforordningen. Vi har fået konkret, hands on vejledning og jeg anbefaler gerne andre organisationer at tage kontakt til GotveDPR, hvis der er brug for viden og vejledning i forhold til databeskyttelsesforordningen" 

- Ricki Morey, formand, Medieforbundet

Hvis du ønsker referencer, såvel eksempler på konkrete opgaver jeg har eller er ved at løse, samt evt. referencepersoner, så kontakt gerne GotveDPR på 28 73 99 77 eller thorleif@gotvedpr.dk